Vinner av prisen Årets Lærling 2020!

Miguel Istad stakk av med prisen Årets Lærling 2020.

– Dette var fryktelig morsomt og ganske så overraskende, sier Miguel Istad (20) fra Gjøvik som ble førstemann til å bli kåret som Årets lærling.

Han er utdannet innen dataelektronikerfaget og har det siste halvannet året vært lærling hos Termo Floor AS i Hunndalen.

Det er første året Lærlingsenteret Innlandet arranger «Årets Lærling» der nærmere 400 lærlinger fordelt på 300 bedrifter i Innlandet har kjempet om å kunne kalle seg årets lærling for 2020. Faglige ledere og instruktører i hele Innlandet har nominert fram sine beste kandidater, og til slutt har man stått igjen med ni nominerte kandidater.

– Mest overrasket ble jeg vel egentlig over å bli nominert, sier Miguel som er født og oppvokst på Lillehammer, men har bodd på Gjøvik de siste to årene.

Han har utdanning fra Vg1 på elektrofag fra Lillehammer deretter Vg2 og Vg3 ved Raufoss videregående med Data- og elektronikk og Dataelektronikerfaget.

Tekst: Oppland Arbeiderblad

Vi skal selvfølgelig kåre Lærlingsenteret Innlandets Årets Lærling i år også, hvem vil DU nominere?
Og vi ønsker i tillegg å kåre Årets Faglige leder/Årets Instruktør 2021. Har du en faglig leder eller instruktør som fortjener en nominasjon?

Nominasjonsskjema for begge kategorier sendes ut til alle våre medlemmer høsten 2021.