Nyheter

Her er tips på gode verktøy om du sliter med skrive- og lesevansker

Mange av våre lærlinger har lese- og skriveutfordringer. Her er en video fra Dysleksi Norge med masse tips for å gjøre hverdagen litt lettere når det gjelder lesing og skriving.

Les mer
Bilde av en lærling som står utenfor et hus
Slik får du læreplass

Her er noen tips. Det er eleven selv som skaffer seg læreplass. Bedriftene er helt klare på at de IKKE ønsker at mor, far eller lærer tar kontakt, det skal eleven gjøre selv.Ta gjerne kontakt med en av våre veiledere om du har spørsmål. Det er stort behov for fagarbeidere fremover og vi har mange ledige læreplasser. Lykke til!

Les mer
YRKESFAG ER ET SMART VALG

Velger man yrkesfag og får et fagbrev har man stor valgfrihet. Myndighetene har gjort det enklere å gå fra fagbrev til høyere utdanning. Ønsker du å bli ingeniør eller arkitekt vil man utvilsomt være mer attraktiv i markedet om man har et fagbrev i bunn. Et valg av yrkesfag er et smart valg for fremtiden!

Les mer
De viktigste endringene i ny opplæringslov

Mye av innholdet i dagens opplæringslov videreføres når den nye opplæringsloven trer i kraft 1. august 2024. Det er imidlertid også gjort noen endringer og tydeliggjøringer i ny lov.

Les mer
Flere jenter i elektrofagene

Julie Aure er ikke i tvil om at hun både trives og lærer mye som lærling hos Valdres Installasjon.

Les mer
Vinner av Årets Lærling 2023!

Konrad Krzysztof Gruszkowski, lærling i tavlemontørfaget, fra Elskap AS ble Årets Lærling 2023 i Lærlingsenteret Innlandet!

Les mer