18 Helene Wenzink

Sitat 1 lærling

Det beste med å være lærling er/var…
Å lære noe helt nytt fra dyktige folk med masse kunnskap. Også synes jeg det var veldig gøy å se de ferdige produktene og kunne si at «Jeg har vært med å gjort dette». Det har gjort at jeg både under lærlingtiden og etter føler meg som en del av noe stort.
Jeg valgte faget mitt fordi…
Jeg valgte CNC fordi man nesten kan leke seg litt med faget. Siden det er så mange muligheter kan du lage alt fra gressklipperhjul til bruer! Man får ofte nye og varierte prosjekter. Det gjør også at hverdagen ikke blir så ensidig, noe jeg synes er viktig.
Det beste med å få hjelp fra Lærlingsenteret er/var…
Den gode oppfølgingen! De er veldig personlige og tar deg på alvor, enten det er store eller små ting du lurer på, så hjelper de deg.

Helene Kind Wensini